Velkommen til Risøe bloggen

Risøe selger moteklær for den moderne, motebevisste, og uavhengige kvinne som ønsker mye mote for pengene.
Risøe kvinnen er ikke definert av utseende, men av sin holdning: Hun er selvsikker, stilig og nyskapende og forlanger de samme kvalitetene i sine klær. Hun kan kombinere dyrt og billig, trend og base, og er stilbevisst. Hun vet hun får riktig mote og mye mote hos Risøe.
Risøe tilbyr kvalitet og insprasjon i sine klær til kvinnen som søker en trendy og kul image

Vi håper at du får glede av å følge oss på bloggen, og vi lover å holde deg oppdatert om nyheter som kommer til butikkene våre, samt andre små og store motesaker som fenger oss :-)

onsdag 7. april 2010

Facebook vervekonkurranse - 5000 kroner



Vi har satt oss et nytt mål på FACEBOOK: Vi vil nå 10.000 tilhengere :-) Vi er på god vei, men vi klarer det ikke uten hjelp fra DEG! Vi kan klare det hvis du hjelper til og inviterer ALLE venner og kjente på Facebook! 

PREMIEN er som følger: Når vi når 5000 tilhengere, trekker vi ut et gavekort på kroner 5000,- Etter det trekker vi et gavkort på kroner 1000,- for hver nye tusen tilhengere, opp til 10.000. ALLE er med i trekningen. Dersom du i tillegg sender mail til anna.lena@risoe.no og forteller hvor mange du har vervet er du med i trekningen av ytterligere 3 gavekort á kroner 1000,- :-) 


Er du ikke på Facebook så trykk på linken på siden her og bli med :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar