Velkommen til Risøe bloggen

Risøe selger moteklær for den moderne, motebevisste, og uavhengige kvinne som ønsker mye mote for pengene.
Risøe kvinnen er ikke definert av utseende, men av sin holdning: Hun er selvsikker, stilig og nyskapende og forlanger de samme kvalitetene i sine klær. Hun kan kombinere dyrt og billig, trend og base, og er stilbevisst. Hun vet hun får riktig mote og mye mote hos Risøe.
Risøe tilbyr kvalitet og insprasjon i sine klær til kvinnen som søker en trendy og kul image

Vi håper at du får glede av å følge oss på bloggen, og vi lover å holde deg oppdatert om nyheter som kommer til butikkene våre, samt andre små og store motesaker som fenger oss :-)

mandag 15. mars 2010

Trend tips for høsten

Da har høstkolleksjonene fra de store designerne vært runden fra New York, London, Milano og nå til slutt i Paris. Vi på Risøe følger selvsagt nøye med for både å kunne tilby dere ferske trender i butikkene våre og for ikke å snakke om å plukke opp trendy detaljer vi kan dele med dere :)

Noen av de mest minnerike detaljene vi har plukket opp fra catwalken er bruken av pels som detalj i både klær, vesker og sko. Vi har sett pels i alle farger og former og vi har spesielt merket oss de kule pelsstøvlene hos D&G og Chanel, den matchende pelsvesken hos Chanel og innslaget av pels hos både Michael Kors og Thakoon. 

Vi kommer tilbake med masse mer trender og bilder etterhvert, men vi skal vel ikke glemme at nå kommer våren og vi er alle hungrige etter å få på oss litt lettere klær å se sommeren i møte med! :) Her er noen bilder fra høst 2010!!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar