Velkommen til Risøe bloggen

Risøe selger moteklær for den moderne, motebevisste, og uavhengige kvinne som ønsker mye mote for pengene.
Risøe kvinnen er ikke definert av utseende, men av sin holdning: Hun er selvsikker, stilig og nyskapende og forlanger de samme kvalitetene i sine klær. Hun kan kombinere dyrt og billig, trend og base, og er stilbevisst. Hun vet hun får riktig mote og mye mote hos Risøe.
Risøe tilbyr kvalitet og insprasjon i sine klær til kvinnen som søker en trendy og kul image

Vi håper at du får glede av å følge oss på bloggen, og vi lover å holde deg oppdatert om nyheter som kommer til butikkene våre, samt andre små og store motesaker som fenger oss :-)

fredag 15. januar 2010

Gjør dere klar til å snope hos Risøe :-)

Vi har gått gjennom prøvene som skal produseres nå - og det kommer så utrolig mye lekkert til butikkene utover våren - og det er vel rimelig etterlengtet etter en lang og kald vinter!!

Det kommer blonder - jenter - i sarte deilige beigetoner og nydelige pasteller. Så gjør dere klar til å komme i det romantiske hjørnet og finn frem den ultra feminine siden av dere :-) En liten smakebit....






Vi kan også by på blomsterprint :-) Det kommer skjønne blomstrete chiffon materialer og herlige bomullstopper med både små og store mønstre. Gled dere - det gjør ihvertfall jeg!! Kan nesten ikke vente til å få fatt i en av de skjønne kjolene eller skjørtene som kommer til å henge på stativene hos Risøe :-)












Avslutningsvis, må det sies at det kommer mye annet spennende også! Som nevnt tidligere får vi inn mye denim - faktisk finner du søte topper og kjoler i butikkene allerede :-) Og vi har jo heller ikke glemt hverken den rocka stilen eller glitter og glam! Det kommer fortsatt nagler og kule tights - topper med paljetter og glimmer og den ekstra lille prikken over i'en som skal til for at du føler deg som 'a million dollars'. Her er noen smakebiter :-)



Ahh, for et herlig liv vi lever som kan boltre oss i alle motens herligheter uten å pantsette hverken bil eller hus! Husk at hos RISØE får du mye mote for pengene!!!

Ønsker alle dere Moteinteresserte medsøstre en fortreffelig helg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar