Velkommen til Risøe bloggen

Risøe selger moteklær for den moderne, motebevisste, og uavhengige kvinne som ønsker mye mote for pengene.
Risøe kvinnen er ikke definert av utseende, men av sin holdning: Hun er selvsikker, stilig og nyskapende og forlanger de samme kvalitetene i sine klær. Hun kan kombinere dyrt og billig, trend og base, og er stilbevisst. Hun vet hun får riktig mote og mye mote hos Risøe.
Risøe tilbyr kvalitet og insprasjon i sine klær til kvinnen som søker en trendy og kul image

Vi håper at du får glede av å følge oss på bloggen, og vi lover å holde deg oppdatert om nyheter som kommer til butikkene våre, samt andre små og store motesaker som fenger oss :-)

onsdag 2. desember 2009

En liten oppdatering av Høstens trender :-)

BIKERJAKKE: Skal du skaffe deg ett nytt plagg i år bør det være en bikerjakke. Den kule skinnjakken kan brukes til kjoler så vel som til jeans, og putt på et par støvletter som går over knærne blir du riktig kul. Vi har to rå modeller både en kort variant og en lengre :-)

SKINN: Skinn er det mest riktige i år, uansett om det er på jakken, skoene, støvlettene eller veska. Skinn i sort er mest populært denne sesongen. Risøe har et stort utvalg av skinnjakker!

DRESSJAKKER: Dressjakka holder seg fortsatt varm i motebildet, men nå kan den godt være større og mer figurløs enn tidligere. Legg spesielt merke til de store herrejakkene som går igjen hos Stella Mccartney. Risøe har også noen kule med paljetter samt noen korte smoking modeller :-)

PALJETTER: Paljetter har vært «in» noen sesonger nå, men har kommet sterkt i høst. Pynt opp et ellers mørkt og sort antrekk i en paljettbelagt topp eller vest, gjerne i samme farge. Dette hever antrekket, og gir en rocka look. Risøe har både blaser, vester, topper og cardigans i paljetter. I tillegg til alle kjolene våre!

NAGLER: Det skal være nagler på alt :-) Både på sko, belte, kjoler, topper og jakker. Vi på Risøe følger trendene og har noen supre kjoler, tights og dressjakker med nagler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar